Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δύο Κοιν.Σ.Επ. απο το Αγρίνιο διακρίθηκαν στο Διασυνοριακό Διαγωνισμό Ανοιχτής Καινοτομίας

08/02/2023 @ 08:28

Δύο Κοιν.Σ.Επ. απο το Αγρίνιο βραβεύτηκαν για τις ιδέες τους στον Διασυνοριακό Ανοιχτό Διαγωνισμό Καινοτομίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου Creative@Hubs και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V/A Greece – Italy 2014 – 2020.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας είναι υπεύθυνο για τη βράβευση των τριών νικητήριων ιδεών για τη θεματική ενότητα: Πολιτιστικός Τουρισμός / πολιτιστική κληρονομιά.

Τα βραβεία που θα λάβουν οι νικητές θα περιλαμβάνουν τις ακόλουθες υπηρεσίες :

1. Την οργάνωση και υλοποίηση ενός προγράμματος καθοδήγησης (mentoring Programme) τουλάχιστον 20 ωρών με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των προτάσεων σε επιχειρηματικό σχέδιο που θα οδηγήσει σε τελικό προϊόν.

2. Τη συμμετοχή σε μία έκθεση ή άλλο event του δημιουργικού τομέα στην περιοχή παρέμβασης του προγράμματος ή την δικτύωση της βραβευθείσας ομάδας με άλλο δημιουργικό κόμβο (hub) στο πλαίσιο του έργου.

3. Την ανάπτυξη υλικού δημοσιότητας για κάθε μία επιχείρηση που περιλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας (logo κ.λπ.) και την ανάπτυξη ενός σύντομου video (περίπου 2’) για την παρουσίαση της ιδέας σε ένα pitching/networking event.

Ειδικότερα, το πρώτο βραβείο σε κάθε θεματική ενότητα θα λάβει το σύνολο των ανωτέρω υπηρεσιών (1, 2 και 3), το δεύτερο και το τρίτο βραβείο τις υπηρεσίες 1 και 2.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Traces Κοιν.Σ.Επ. και όλους τους συμμετέχοντες και να ευχαριστήσουμε θερμά το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Υπεύθυνο του έργου CREATIVE@HUBS Κ. Ρόμπολα Γεώργιο για την ενημέρωση και καθοδήγηση καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η οποία ήταν καθοριστική για τη μεγάλη αυτή επιτυχία για την περιοχή μας.

Awards1

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/02/2023
Ώρα:
08:28
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Αγρίνιο
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100 Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
+306948125496

Διοργανωτής

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας