Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

NEA – Ένας χρόνος από την ίδρυση της Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. – RIVERVIEW FESTIVAL 2022

07/07/2022 - 08/07/2022

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ “RIVERVIEW PROJECT” με αφορμή τον ένα χρονο δράσης της αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών, διοργανώνει το πρώτο της φεστιβαλ στις 7 & 8 Ιουλίου με την ονονασία “RIVERVIEW FESTIVAL 2022” στο Ματσούκι Αγρινίου, στην όχθη της τεχνητής λίμνης Στράτου στον Αχελώο ποταμό.

Το “RIVERVIEW FESTIVAL 2022” θα έχει ως θεματολογία την αγροδιατροφή και τη γαστρονομία με έκθεση προϊόντων και θα συνοδεύεται απο αθλητικές δραστηριότητες εντός και εκτός λίμνης, δημιουργική απασχόληση παιδιών και μουσικές εκδηλώσεις. Το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. ξεκίνησε σαν ιδέα το Φεβρουάριο του 2021 και τον Ιούλιο απέκτησε νομική υπόσταση με την εγγραφή της στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αριθμεί πλέον 11 μέλη νεαρής ηλικίας και έχει ως έδρα τη Σπολάιτα Αγρινίου, ένα όμορφο χωριό στην όχθη του Αχελώου.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας που συμπληρώνει τον Ιούλιο του 2022, η Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. έχει υλοποιήσει μια σειρά δράσεων για το περιβάλλον και τον πολιτισμό απο τις οποίες κατάφερε να αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με διάφορους φορείς του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα στο Αγρίνιο και ευρύτερα. Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Βαλτί, ανθρωπιστική δράση για “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”, εκθέσεις ζωγραφικής και λαϊκής τέχνης, αθλητικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις είναι κάποιες απο αυτές.

Προσδοκία της Riverview Project είναι πλέον να εγκατασταθεί σε ένα φυσικό χώρο για να καλύψει τις ανάγκες της, να αναπτύξει οικονομική δραστηριότητα ώστε να είναι βιώσιμη και να επανεπενδύσει στον ευλογημένο τόπο που δραστηριοποιείται. Στοχεύει επίσης στην εδραίωση εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων όλο το χρόνο στην περιοχή, αναδεικνύοντας την φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της και τους ταλαντούχους ανθρώπους της.

Το RIVERVIEW FESTIVAL είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να διασκεδάσουμε, να αλλάξουμε απόψεις, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναδείξουμε τις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας η οποία θα ανταμείψει την προσπάθειά μας για όλα όσα εχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Ραντεβού στο Ματσούκι 7 & 8 Ιουλίου!

 

Be part of our story!

#riverview_project

Boxing
Χαμόγελο
Βαλτί
Πηγές Αώου
Λίμνη Κρεμαστών

Λεπτομέρειες

Αρχή:
07/07/2022
Τέλος:
08/07/2022
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Αγρίνιο
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100 Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
+306948125496

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής