Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ξεναγήσεις στην Αρχαία Στράτο και τη Λίμνη Κρεμαστών

13 Ιουλίου @ 09:30 - 14 Ιουλίου @ 14:00

Επιδιώκοντας να συνδράμει στην γενικότερη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας αλλά και της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, η Riverview Project εντάσσει δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δράσεις στα πλαίσια του Riverview Festival 2024 που αφορούν δωρεάν ξεναγήσεις στην Αρχαία Στράτο και τη Λίμνη Κρεμαστών με σκάφος.

Η ξενάγηση στην Αρχαία Στράτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/7 στις 10:00 από δύο νεαρούς και ταλαντούχους ανθρώπους της Riverview Project, τον Σωτήριο Γρηγορόπουλο και την Πηνελόπη Χρύσανθου, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία στον τομέα αυτό, μέσω της ενασχόλησής τους με την οργάνωση “OPEN HOUSE GREECE” και την “2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης” αντίστοιχα.

Η ξενάγηση στην λίμνη Κρεμαστών με σκάφος θα υλοποιηθεί την Κυριακή 14/7 στις 11:00 ξεκινώντας από τη γέφυρα Τατάρνας. Υπεύθυνος της δράσης θα είναι ο συνεργάτης της Riverview Project, Διδάκτωρ, Φιλόλογος και Συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων τοπικής ιστορίας, κ. Λίνος Υφαντής, ο οποίος πλέοντας μαζί μας στα νερά του Αχελώου θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με την αφήγηση της ιστορικής αναδρομής της περιοχής.

Για την καλύτερη διοργάνωση των ξεναγήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα για την δράση που επιθυμούν να συμμετέχουν. Την Πέμπτη 11/7 θα αποσταλούν οδηγίες στα στοιχεία επικοινωνίας σας σχετικά με τα σημεία συνάντησης, τις ξεναγήσεις αλλά και πληροφορίες για τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε.

Σας προσκαλούμε στην νέα μας προσπάθεια, για μια διαφορετική γνωριμία με τον τόπο μας και ευελπιστούμε με τη δική σας συμμετοχή, αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ👇

https://forms.gle/YhJiCy3teAGzsNGC8

 

Η ξενάγηση με σκάφος στη λίμνη Κρεμαστών θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Lake Tours. Ευχαριστούμε!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Ιουλίου @ 09:30
Τέλος:
14 Ιουλίου @ 14:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Riverview Festival Αcheloos
Λίμνη Στράτου
Ματσούκι, Αιτωλοακαρνανία 30131 Ελλάδα
+ Χάρτης Google