Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

NEΑ – Ημερίδα για τις δράσεις καθαρισμού στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού με τη συμμετοχή της Riverview Project Κοιν.Σ.Επ.

18/06/2022 @ 11:00 - 13:30

Η Riverview Project Κοιν.Σ.Επ. συμμετέχει στην ημερίδα της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας/Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α) σχετικά με τις δράσεις καθαρισμού στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Η Κουρέτση Ελένη, μέλος της Riverview Project, θα παρουσιάσει τη δράση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στο Βαλτί Αστακού στις 5/12/2021 σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Save Your Hood Agrinio”, το σωματείο “Acheloos Grow Up”, την ομάδα “Φίλοι του Πολιτισμού και της Φύσης Οινιαδών” και με στελέχη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων, αλλα και τη γενικότερη δράση της Riverview Project σε θεματα προστασίας και ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας με επίκεντρο τον μυθικό Αχελώο μας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας/Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α), σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα, με θέμα:

«Δράσεις καθαρισμού στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού»

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 – 13:30, στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ, Σούλου 11, στο Αγρίνιο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του έργου της Μονάδας σχετικά με τον καθαρισμό απορριμμάτων του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού καθώς και οι παράπλευρες δράσεις της Μονάδας για την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών στην κατεύθυνση επίτευξης καλής κατάστασης διατήρησης των προστατευόμενων περιοχών.

 

Μετά το πέρας της ημερίδας θα διανεμηθεί δωρεάν λεύκωμα με τίτλο «Εχινάδες Νήσοι, από τον μύθο στην πραγματικότητα»

Πρόγραμμα

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/06/2022
Ώρα:
11:00 - 13:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Χώρος Διεξαγωγής

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Σούλου 11
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
+306948125496

Διοργανωτής

Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου – Αιτωλικού