Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

NEA – RIVERVIEW FESTIVAL 2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

07/07/2022 - 08/07/2022

RIVERVIEW FESTIVAL 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Ματσούκι Αγρινίου που αφορούσαν το πρώτο φεστιβάλ της RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.  που διοργανώθηκε με αφορμή τον έναν χρόνο δράσης της με την ονομασία “RIVERVIEW FESTIVAL 2022”. Παρόλο που τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των μουσικών εκδηλώσεων της δεύτερης ημέρας, θεωρούμε επιτυχημένο το φεστιβάλ καθώς αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το εργαστήριο – σεμινάριο για την αγροδιατροφή και τη γαστρονομία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Το εργαστήριο – σεμινάριο περιλάμβανε έκθεση προϊόντων και εσπερίδα με ομιλητές τους Αντιπεριφεριάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Π.Δ.Ε. Κο Δημητρογιάννη Λάμπρο, την Αντιπεριφερειάρχη Ορεινής-Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας Π.Σ.Ε. Κα Καλαντζή Κατερίνα, την Τεχνολόγο Τροφίμων και Διευθύντρια του εργοστασίου ελιάς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου Κα Κούκη Ακριβή και τον Αρχιμάγειρα Κο Μπαλωμένο Ιωάννη στο θέμα <<Αγροδιατροφή, Γαστρονομία – Πολιτιστικός Τουρισμός. Μοντέλο Αειφόρου Οικονομίας και Τρίπτυχο ανάπτυξης της υπαίθρου>>.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο υπεύθυνος του σεμιναρίου απο την πλευρά του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κος Ρόμπολας Γεώργιος, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Παπαθανάσης, ο Δ.Σ. της Δ.Ε. Νεάπολης Κος Κιτσοπάνος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ματσουκίου Κουτρομάνος Χαράλαμπος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας “Δ. Ψαθάς”, Κος Σιδηρόπουλος Δημοσθένης, ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Υφαντής Λεωνίδας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κος Τσιχριτζής Παναγιώτης. Το χαιρετισμό του μας απέστειλε προς ανάγνωση ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κος Σπήλιος Λιβανός.

Αρκετά παιδιά επίσης συμμετείχαν στις δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από την ομάδα Παιδαγωγών της Riverview Project αλλά και στις ναυταθλητικές δραστηριότητες που υποστηρίχθηκαν από τους Ναυτικούς Ομίλους Αγρινίου και Μεσολογγίου και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους τους Κ. Γιαννόπουλο και Κ. Κοτσίρη αντίστοιχα θερμά για τη στήριξη αυτή. Η λαϊκορεμπέτικη βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο Παύλος Μπερμπερίδης και η ορχήστρα του κατόρθωσαν να γεμίσουν τα διαθέσιμα τραπεζοκαθίσματα και να διασκεδάσουν τον κόσμο απαγγέλλοντας τραγούδια και από τη Σμύρνη για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Δυστυχώς, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν και οι παραλείψεις από πλευράς μας καθώς δε διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία στη διοργάνωση τόσο μεγάλων εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα ίσως να απογοητεύσαμε μια μερίδα επισκεπτών και συνεργατών μας. Ζητούμε την κατανόησή σας και οφείλουμε με την εμπειρία που αποκτήσαμε φέτος αλλά και με σύμμαχο τον καιρό να είμαστε προετοιμασμένοι και πιο δυνατοί σε επόμενες εκδηλώσεις για τη διεξαγωγή ενός ποιοτικού φεστιβάλ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνεργάτες, τους αθλητές και τους επισκέπτες μας για τη στήριξη και τη συνεισφορά τους σε ένα φεστιβάλ που θέλουμε να εδραιωθεί στη Λίμνη Στράτου του Αχελώου μας και σε ετήσια βάση να προσελκύει περισσότερο κόσμο, όχι μόνο από την περιοχή του Αγρινίου αλλά και από όλη την Ελλάδα. Ξεχωριστά θα αναφέρουμε τον κ. Λάππα Γεώργιο, Διευθυντή του Συγκροτήματος Αχελώου της ΔΕΗ ΑΕ και τον κ. Κουτρομάνο Χαράλαμπο, Πρόεδρο της Τ.Κ. Ματσουκίου για την καθοδήγηση και παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής των εκδηλώσεων, για τις οποίες πάρθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους αθλητές και επισκέπτες μας.

Ευχαριστούμε ακόμη θερμά την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου για την εθελοντική βοήθειά τους, τους Αντιδημάρχους κ. Μαρνέζο Παναγιώτη, κ. Γρίβα Ευθύμιο και την Κα Παπαγεωργίου Μαρία για την καθοδήγηση και παραχώρηση του απαραίτητου εξοπλισμού για το φεστιβάλ και τους Δημοτικούς Συμβούλους των Δ.Ε. Νεάπολης και Στράτου, κ. Κιτσοπάνο Κωνσταντίνο και κ. Μελιάδη Γεώργιο αντίστοιχα για την καθοδήγησή τους. Σημαντικές ήταν και οι συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος σε θέματα ασφαλείας.

Τις εκδηλώσεις μας υποστήριξαν επίσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και το Νοσοκομείο Αγρινίου τους οποίους επίσης ευχαριστούμε εκ βαθέων, όπως επίσης και το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι «Αχελώος TV» για την τηλεοπτική κάλυψη. Τις ανακοινώσεις μας δημοσίευσαν για άλλη μια φορά τα τοπικά sites και νιώθουμε την υποχρέωση ειδικά να αναφέρουμε τα “iaitoloakarnania”, “agrinionews” και “agriniopress” που πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Τις ανάγκες φωτισμού και ήχου για το φεστιβάλ κάλυψε η εταιρεία “S AUDIO AND LIGHTING” με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του Κ. Σπυριλιώτη Απόστολου γι αυτό.

 

Χορηγοί ήταν οι:

ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΠΟΤΣΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ALUXAL ΑΒΕΕ

ΜΟΝ ΑΜΙ ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Α.Ε.

ΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ Θ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΜΕΖΕ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

AGROGEA OLIVES

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΑΛΗΣ

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ “THE MAGIC FIRE”

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΓΡΙΒΑΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ “ΤΟ ΛΥΓΕΡΟ”

 

Στην έκθεση έλαβαν μέρος οι:

ΑΝΘΗΡ ΑΒΕΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΕΡΓΑ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΙΤΣΙΟΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ THE HONEY HIVE

ΣΤΕΦΟΣ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΚΟΥΤΕΡΗΣ

KOKA HONEY

NIAMA ΖΥΜΑΡΙΚΑ

SOKORO DESIGN

THE BEES FACTORY

 

Ευελπιστούμε και αγωνιζόμαστε το RIVERVIEW FESTIVAL 2023 να είναι καλύτερα προετοιμασμένο και πιο δυνατό…

Thank you All!

#riverview_project

 

Έκθεση

 

Banner

Λεπτομέρειες

Αρχή:
07/07/2022
Τέλος:
08/07/2022
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Αγρίνιο
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100 Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
+306948125496

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής