Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27/9

27/09/2022

🎉Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού🎉

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970.

🎯Κύριος στόχος του εορτασμού αυτού είναι η ανάδειξη της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας.

👉Σύμφωνα με τον ορισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, «Αειφόρος Τουρισμός είναι ο τουρισμός που λαμβάνει πλήρως υπόψη του τις υφιστάμενες και μελλοντικές οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις του και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών, του κλάδου και των κοινοτήτων στους προορισμούς υποδοχής».

📌Με μια μικρή ανασκόπηση στη γενικότερη δράση μας μεχρι σήμερα σε μια πραγματικά δύσκολη συγκυρία λόγω των υγειονομικών συνθηκών, νιώθουμε μεγάλη χαρά για όσα απο το γενικότερο μακροχρόνιο πλάνο μας έχουμε υλοποιήσει σχετικά με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας του Αγρινίου για τον φυσικό μας πλούτο και την πολιτιστική μας κληρονομιά, προς την κατεύθυνση της αναγκαίας βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

🔹️Διοργανώσαμε δράσεις σε φυσικά τοπία, ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα με ενδιαφέρον για να τα γνωρίσουμε εμείς οι ίδιοι, να τα προστατεύσουμε και να τα αναδείξουμε στο ευρύτερο κοινό.

🔹️Αναπτύξαμε πολύ σημαντικές συνεργασίες με δημόσιους και ιδωτικούς φορείς, μείναμε πιστοί στους στόχους, στο όραμα και τα ιδανικά μας. Οι λίγες παραλείψεις και τα λάθη που γίνανε μας κάνανε πιο έμπειρους και πιο δυνατούς.

🔹️Μεγαλώσαμε την ομάδα μας, όπου απο πέντε στο ξεκίνημα, σήμερα αριθμεί 11 μέλη και μέχρι το τέλος του 2022 προβλέπεται να είμαστε περισσότεροι.

🔹️Στους άμεσα επόμενους στόχους μας είναι να στεγάσουμε την ιδέα μας σε ένα φυσικό χώρο όπου θα μπορούμε να πραγματοποιούμε συνεδριάσεις και να υποδεχόμαστε ανθρώπους και φορείς που ενδιαφέρονται να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε. Επιθυμούμε επίσης να αναπτύξουμε οικονομική δραστηριότητα με σκοπό μελλοντικά να επανεπενδύσουμε ή να προσελκύσουμε επενδύσεις στον τόπο μας και να ανοίξουμε νέες θέσεις εργασίας προς όφελος της κοινωνίας.

👏 Ήδη η λίμνη Κρεμαστών με τη συνεργασία δύο Περιφερειών και τεσσάρων Δήμων έχει μπεί στην τροχιά ανάπτυξης που της αξίζει και προετοιμάζεται το έδαφος για ανάλογη ανάπτυξη στην Τριχωνίδας μας. Το Αρχαίο θέατρο Στράτου αποκτά ξανά ζωή και το μέχρι πρότινος παραμελημένο οδικό δίκτυο του νομού μας σταδιακά επισκευάζεται.

🤝Με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να φτάσουμε την πόλη μας και την Αιτωλοακαρνανία γενικότερα εκεί που τους αξίζει. Οι ευκαιρίες που μας δίνονται δεν πρέπει να χαθούν και το ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό πρέπει να αξιοποιηθεί.

🙏Ευχαριστούμε τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις τοπικές επιχειρήσεις και τους πολίτες του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής για τη στήριξη τους στις δράσεις μας.

💪Συνεχίζουμε δυναμικά πιστοί στο πλάνο και τους στόχους μας!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ RIVERVIEW PROJECT✌

#worldtourismday2022 #riverview_project #agrinio #aitoloakarnania

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27/09/2022
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Αγρίνιο
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία 30100 Ελλάδα + Χάρτης Google
Phone
+306948125496

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής