Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ποδηλατοβόλτα στην Λίμνη Στράτου – Riverview Festival 2024

13 Ιουλίου @ 19:00 - 20:30

cycling

Στα πλαίσια του Riverview Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ποδηλατοβόλτα στην Λίμνη Στράτου το Σάββατο 13/7 στις 19:00 με αφετηρία τον χώρο του Φεστιβάλ μας στο Ματσούκι Αγρινίου και κατεύθυνση προς την ανατολική πλευρά του φράγματος Στράτου μέσω του επαρχιακού δρόμου Χαλκιόπουλου-Στράτου. Ύστερα από συνολική και αρκετά ήπια διαδρομή 13 χιλιομέτρων σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο η ποδηλατοδρομία τερματίζει στο σημείο εκκίνησης όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να παρακολουθήσετε τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Στην ποδηλατοδρομία μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με δικό του ποδήλατο ή πατίνι αλλά αν δεν διαθέτει κάποιο μέσο μπορεί και να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα πιο κάτω για να ακολουθήσει την διαδρομή με ένα από τα καινούργια ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αγρινίου που θα υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο. Για την ορθότερη διοργάνωση της δράσης προτείνεται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν τα ατομικά μέτρα προστασίας.

Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται από τον Κηδεμόνα τους ή να διαθέτουν Υπεύθυνη Δήλωση που θα αναφέρεται ότι συναινεί για την συμμετοχή στην δράση. Σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχών με ηλεκτρικά ποδήλατα ξεπεράσουν τον διαθέσιμο αριθμό θα σας ενημερώσουμε στα στοιχεία επικοινωνίας σας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε αυτή την όμορφη δράση που στοχεύει να μας ταξιδέψει γύρω από τα νερά του Αχελώου και να μας ευαισθητοποιήσει σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας .

Δηλώσεις συμμετοχής:

https://forms.gle/UkAgD9y7u3BXAjAP8

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Ιουλίου
Ώρα:
19:00 - 20:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Riverview Festival Αcheloos
Λίμνη Στράτου
Ματσούκι, Αιτωλοακαρνανία 30131 Ελλάδα
+ Χάρτης Google