Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

REUNION-ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & 90’s PARTY

6 Μαΐου @ 11:30 - 17:00

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 και ώρα 11:30 αν μας το επιτρέψει φυσικά ο καιρός, Αγρινιώτες ντόπιοι και ετεροδημότες που λατρεύουμε την περιπέτεια θα μαζευτούμε στον Αχελώο για μια πεζοπορία που είχαμε ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία στον παρελθόν. Με αφετηρία την πλατεία Σπολάιτας θα περπατήσουμε στην λίμνη Στράτου σε μια αρκετά ήπια παραλίμνια κυκλική διαδρομή, για μικρούς και μεγάλους, συνολικής απόστασης 7,5 χλμ και διάρκειας 1h30m περίπου.

Οι παρεμβάσεις που προωθούνται στον Αχελώο με έργα ΑΠΕ όπως τα πλωτά φωτοβολταϊκά που βρίσκονται σε δημόσια διαβούλευση δίνουν στην δράση αυτή έναν χαρακτήρα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τις εξελίξεις που μπορεί να επηρεάσουν την περιοχή μας.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σχετικά με τις παρεμβάσεις αυτές με τοποθετήσεις ενδιαφερομένων αλλά και ενημέρωση σχετικά με προτάσεις και δράσεις που υλοποιούμε στην Riverview Project. Η πρότασή μας για την Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας που αφορά την Λίμνη Στράτου, το Riverview Festival 2024 και οι περιβαλλοντικές δράσεις που θα υλοποιήσει το ΕΚΠΑ στην λίμνη Τριχωνίδα και θα υποστηρίξουμε εθελοντικά είναι κάποιες από αυτές.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ημερήσιο Party με αγαπημένα 90’s τραγούδια από την DJ Sarah!

Πρόγραμμα εκδήλωσης
Πεζοπορία: 11:30-13:00
Ενημέρωση: 13:00-13:30
90’s Party: 13:30-17:00

Εξοπλιστείτε με την καλή σας διάθεση και τα απαραίτητα εφόδια για την πεζοπορία και την διασκέδασή σας και ελάτε να περάσουμε μια όμορφη περιπέτεια σε ένα πανέμορφο τοπίο με υπέροχη θέα. Θα διαθέτουμε κάποια νερά και αναψυκτικά αλλά μπορείτε να φέρετε μαζί σας ότι θέλετε. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Σπολάιτας
Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Μαΐου
Ώρα:
11:30 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Διοργανωτής

Riverview Project
Τηλέφωνο:
+30 6948 125 496
Email:
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Σπολάιτας
Σπολάιτα
Σπολάιτα, Αιτωλοακαρνανίας
+ Χάρτης Google
river-scroll-top