Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

RIVERVIEW FESTIVAL 2024

12 Ιουλίου @ 18:00 - 13 Ιουλίου @ 23:30

📍Το καλοκαίρι έφτασε και το Riverview Festival 2024 είναι κοντά. Στις 12 & 13 Ιουλίου στο καθιερωμένο πλέον σημείο, στο Ματσούκι Αγρινίου, στην όχθη της τεχνητής λίμνης Στράτου του Αχελώου μας θα λάβει χώρα ένα από τα πλέον αγαπημένα καλοκαιρινά δρώμενα για την πόλη μας.

🎉 Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους το οποίο θα περιλαμβάνει σεμινάρια, ξεναγήσεις, εκθέσεις, δραστηριότητες για παιδιά, ναυταθλητισμό και ποδηλατοδρομία, το Φεστιβάλ μας επιχειρεί να φέρει τους Αγρινιώτες και τους επισκέπτες του κοντά στο πιο ζωτικής σημασίας στοιχείο για τον άνθρωπο, το νερό.

🎵 Στην σκηνή του Riverview Festival 2024 θα βρεθούν όπως και πέρυσι ταλαντούχοι μαθητές και τα μουσικά σχήματα “ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ & INCO” και “SibeΜόρια με την Αρετή Κετιμέ”. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής που προκηρύξαμε μέσω των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας με θέμα τον κύκλο του νερού και τίτλο “ΥΔΩΡ ΤΟ ΖΩΝ”

ℹ Όσες Επιχειρήσεις επιθυμούν να διαφημιστούν ή να συμμετέχουν στην αγροδιατροφική έκθεση αλλά και γενικότερα όποιος θέλει να υποστηρίξει ή και να προτείνει οτιδήποτε θα ενίσχυε τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι και την Τρίτη 11 Ιουνίου που θα ετοιμάζουμε το ακριβές πρόγραμμα και το διαφημιστικό υλικό του Φεστιβάλ. ( Τηλ. 6948125496)

🤝Το Φεστιβάλ υποστηρίζεται και φέτος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Ιουλίου @ 18:00
Τέλος:
13 Ιουλίου @ 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Λίμνη Στράτου
Ματσούκι, Αιτωλοακαρνανίας Ελλάδα + Χάρτης Google