Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πεζοπορία-Ποδηλατοδρομία-Δενδροφύτευση

05/06/2022 @ 10:00 - 14:00

Δωρεάν
EUGREENWEEK

Στα πλαίσια εορτασμού της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας και της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. συμμετέχει σε συνεργασία με τοπικούς φορείς στις εκδηλώσεις των διοργανωτών με πεζοπορία, ποδηλατοδρομία και δεντροφύτευση κατά μήκος του Αχελώου την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται η παλαιά γέφυρα Αχελώου (Ματσούκι) στις 10:00. Για τους πεζοπόρους και όσους δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο, θα τοποθετηθεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τον παλαιό σταθμό τρένων στο Αγρίνιο στις 9:15. Οι ποδηλάτες έχουν ως αφετηρία το Scoufaki suburban coffee house στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 9:00. Η διαδρομή θα είναι σύντομη με διάσχιση του φράγματος Στράτου και τερματισμό στο Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιου Σκί στη λίμνη Στράτου στις 11:00 όπου θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις με αρκετό ενδιαφέρον. Μετά τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί συμβολική δενδροφύτευση στη Σπολάιτα, το αποκαλούμενο μπαλκόνι του Αχελώου!

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες στο ζωοδότη ποταμό μας, σε μια συμβολική ημέρα για την παγκόσμια ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/06/2022
Ώρα:
10:00 - 14:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτές

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Δήμος Αγρινίου
ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ
river-scroll-top