Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τραγουδώ με τον Ηλία – Μουσικό Project στα πλαίσια του Riverview Festival 2024

12 Ιουλίου @ 20:30 - 23:30

bogdanos

Σου αρέσει να τραγουδάς; Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μπορείς να συμμετέχεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 20:30 στα πλαίσια και στον χώρο του Φεστιβάλ μας και να έχεις την ευκαιρία να τραγουδήσεις ένα τραγούδι (από τα προτεινόμενα στην φόρμα συμμετοχής) στην σκηνή με τον ταλαντούχο Ηλία Μπόγδανο και τους INCO.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως το έπαθλό σου, καθώς μαζί με άλλους δύο τυχερούς συμμετέχοντες θα κερδίσετε και εισιτήρια για το “Lake Party Trichonida” με τις “Μέλισσες” που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου. Αν είσαι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχεις μαζί σου υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα σου που θα αναφέρει ότι συναινεί να συμμετέχεις στην κλήρωση και να κερδίσεις τα έπαθλα.

 

ΕΠΑΘΛΑ

1) Ένας/Μία μεγάλος/η τυχερός/ή μετά από κλήρωση που θα γίνει πριν από την συναυλία, θα τραγουδήσει στην σκηνή με τον ταλαντούχο Ηλία Μπόγδανο και τους INCO και θα κερδίσει επίσης 3 εισιτήρια για την συναυλία με τις “Μέλισσες” στο “LAKE PARTY TRICHONIDA” στις 22/8. Προϋπόθεση φυσικά για να πάρει τα εισιτήρια ο υπερτυχερός/ή είναι να τραγουδήσει στην σκηνή με τον Ηλία!

2) Δύο ακόμα τυχεροί που θα προκύψουν από την ίδια κλήρωση θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο για την συναυλία με τις “Μέλισσες” στο “LAKE PARTY TRICHONIDA”.

 

Ο παρακάτω σύνδεσμος σας οδηγεί σε φόρμα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το τραγούδι επιλογής σας από τα προτεινόμενα μέχρι και την Τετάρτη 10/7!

 

https://forms.gle/ckqzwkNckN8jyUru9

 

Καλές πρόβες και καλή επιτυχία. Ραντεβού στον Αχελώο!

#riverviewfestival2024 #acheloos #agrinio

 

 

Με την υποστήριξη του “LAKE PARTY TRICHONIDA”

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Ιουλίου
Ώρα:
20:30 - 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Ιστότοπος:
www.riverviewproject.gr

Διοργανωτής

Riverview Project
Phone
+30 6948 125 496
Email
info@riverviewproject.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Riverview Festival Αcheloos
Λίμνη Στράτου
Ματσούκι, Αιτωλοακαρνανία 30131 Ελλάδα
+ Χάρτης Google